Het eerste nieuws over de huurappartementen in The Beacons

Nog heel even, dan start de verhuur van de Beacons. Zoals het er nu naar uitziet, wordt dit begin 2019. Niet lang daarna kun je de sleutel van je gloednieuwe appartement in ontvangst nemen. De bouw is namelijk in volle gang en we verwachten in het tweede kwartaal 2019 klaar te zijn.

Huren op Zeeburgereiland

Zoek je al een tijdje naar een huurwoning in Amsterdam en wil je liefst zo dicht mogelijk bij het levendig hart wonen? Dan is The Beacons op Zeeburgereiland ideaal. Je woont hier op een heel bijzondere plek binnen de ring. Vroeger werd hier noeste arbeid verricht. Nu is het een superfijne plek om te wonen. In de wijk kun je sporten en ontspannen. Aan het water, op het sportveld of op je eigen balkon.

We maken snel meer bekend over de huurappartementen in The Beacons

Als de verhuur start, kun je op deze website alle appartementen en bijbehorende prijzen bekijken. Voor dit tijd zullen we nog wel iets meer bekendmaken over het aanbod. Wordt dit jouw nieuw thuis? Ga je hier huren? Schrijf je dan nu vast is als belangstellende. Dan weet je zeker dat je niets mist.

De pluspunten van de huurappartementen voor je op een rij

• 41 huurappartementen
• woonoppervlakte circa 46 tot circa 87 m2
• altijd een lekker balkon
• huren binnen de ring van Amsterdam
• het eilandgevoel in de stad
• hoogwaardige afwerking en architectuur
• compleet met luxe keuken, mooi sanitair en erfafscheiding
• met vloerverwarming en vloerkoeling
• alles nieuw, je bent de eerste bewoner
• alles bij de hand, je woont hier tenslotte in de stad
• zo op de Ring A10, OV om de hoek en fietsend naar de stad

Uitgelicht huuraanbod

,