VOOR DE ZOMER EEN NIEUW APPARTEMENT IN AMSTERDAM? KOM NAAR HET OPEN HUIS!

In deze nieuwsbrief lees je meer over de oplevering, het Open Huis dat we organiseren en over de stand van zaken rondom de verhuur.

Voortgang verhuur

Het gaat goed met de verhuur van The Beacons. Er is zelfs al een aantal mensen dat de huurovereenkomst getekend heeft. Ook staan er diverse appartementen onder optie. Enkele appartementen hebben nog geen huurder, maar we verwachten dat de verhuur van deze appartementen ook snel zal gaan. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet een luxe nieuwbouwappartement binnen de ring van Amsterdam huren? Mocht je nog iemand weten of zelf interesse hebben… op de website staat per woonverdieping aangegeven welke appartementen er nog beschikbaar zijn.

Binnenkort oplevering

27 mei wordt The Beacons opgeleverd. Dat wil zeggen dat de bouw is voltooid en dat de huurders de sleutel krijgen van hun nieuwe appartement. Zij vieren het voorjaar en de zomer op hun ruime balkon of grote terras. En jij?

Benieuwd?

Heb je The Beacons al een paar keer voorbij zien komen, maar vind je het lastig om je voor te stellen hoe de nieuwbouw in het echt is? Kom naar het Open Huis op 25 april. Tussen 17.30 en 19.00 uur kun je de beschikbare appartementen van binnen bekijken. Doe daarna gezellig een hapje en drankje bij Haddock of Bij Storm. Die zitten om de hoek van The Beacons. Aanmelden is niet nodig. We zien je graag!

Hier kun je nog op straat spelen

The Beacons vind je op Zeeburgereiland. Daar vertellen we niets nieuws. Maar ben je er al eens geweest? Kunnen we echt aanraden. Dan zie je met eigen ogen dat de wijk verrassend ruim is en sporten aanmoedigt. Hier kunnen kinderen nog vrij op straat spelen. En dat binnen de ring van Amsterdam!

Vind je ons leuk?

The Beacons heeft een eigen FB-pagina waar we wekelijks nieuwtjes delen over de huurwoningen. Volg je de ons al? Vinden wij leuk. Klik hier en mis niets meer.

Mocht je vragen hebben, bel met Eefje Voogd Makelaardij 020-3050560.

Uitgelicht huuraanbod

,