Amsterdam

Huurappartementen binnen de ring van Amsterdam

Iedereen die roept in Amsterdam te willen wonen, heeft een sterke voorkeur voor een plekje binnen de ring. Goed nieuws! De huurappartementen van de The Beacons op Zeeburgereiland liggen binnen de ring. De A10 is lekker dichtbij, dus voor je het weet, ben je de stad uit en via de Piet Heintunnel zit je ook zo in hartje Amsterdam.

Geen auto? Ook dan zit je goed in een huurappartement van The Beacons

De huurappartementen worden aan de westkant van Zeeburgereiland gebouwd. Hierdoor zijn Amsterdam Noord, Centrum, Oost en IJburg goed bereikbaar. De tram en bus stoppen ook op het eiland. In 11 minuten ‘tram’ je naar het Amsterdam Centraal Station. Fietsend ben je er in een kwartier. Overigens is het ook maar 10 minuten fietsen naar de Dappermarkt of de leuke Javastraat.

Voorzieningen in de buurt van The Beacons

Zeeburgereiland leeft! En dat betekent dat er ook steeds meer voorzieningen komen. In de stadswijk zijn scholen, volop sportmogelijkheden én horeca. Haddock – met uitzicht op het water – is ontzettend populair. Voor je dagelijkse boodschappen kun je het beste naar IJburg of Oost. En wil je even ontspannen in het park?

Het Flevopark vind je praktisch om de hoek. Geniet van het goede Amsterdamse leven in jouw gloednieuwe huurappartement!