Huren in The Beacons

Direct te huur!

The Beacons is een nieuwbouwplan aan de noordwestkant van Zeeburgereiland. Het totale plan bestaat uit twee ‘Beacons’ met koop- en huurappartementen. Tussen de twee gebouwen is een binnentuin. Inmiddels zijn de woningen opgeleverd en de sleutels overgedragen. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Wil je hier ook wonen? Schrijf je in als je niets wilt missen en like de Facebookpagina als je wekelijks het laatste nieuws wilt horen.

De appartementen zijn opgeleverd en direct bewoonbaar.

Wil jij ook een appartement op deze fijne plek? De verhuur is gestart, maar er zijn nog enkele drie- en vierkamerappartementen beschikbaar.

 

 

Het aanbod van huurappartementen in The Beacons

In The Beacons komen 41 huurappartementen van circa 46 tot circa 87 m². Daarmee zijn de appartementen geschikt voor een brede doelgroep. Hier kun je met z’n tweetjes het samenwonen uit gaan proberen, Amsterdams genieten van je ‘oude dag’ of voor het eerst op jezelf gaan wonen.

Prachtige architectuur van hoogwaardige nieuwbouwappartementen

De architectuur van The Beacons op Zeeburgereiland is licht, open en eigentijds. De architect van de Beacons heeft er alles aan gedaan om de toekomstige kopers en huurders een luxe thuis te bieden. Hier geniet je door de grote ramen van een mooi uitzicht op de omgeving. En de mooie entree zorgt voor een warm welkom.

Belangstelling?

Schrijf je in als je niets wilt missen en like de Facebookpagina als je wekelijks het laatste nieuws wilt horen.